Skip to main content

Sommige experts verdienen een megafoon - blog

Sommige experts en leiders verdienen een megafoon... Dat is in een notendop waarom we ons met Bureau voor Boegbeelden op (jaja) boegbeeldenrichten. Leiders, vooroplopers en bijzondere experts van organisaties.

De wereld kent helaas veel leiders die gericht zijn op macht, geld, achteruitgang. Eén blik op de wereldkaart of in de krant is genoeg om dat te onderschrijven.

Gelukkig zijn er ook heel veel leiders die wél het beste met de wereld voor hebben. Die zich hard maken voor een eerlijke verdeling van welvaart en kansen. Mensen die zich dag in dag uit vastbijten in een leefbare wereld voor de generaties na ons. Er zijn duizend en één goede zaken om voor te strijden.

Maar ook al lopen ze over van bezieling en deskundigheid, soms lukt het niet om dat verhaal goed over de bühne te krijgen.Dat kan een heel praktische oorzaak hebben: de wil is er, maar de agenda zit bommetje vol. Soms spelen er ook andere zaken. De boodschap wordt te ingewikkeld verpakt. Bescheidenheid zit in de weg. Het abstractieniveau is te hoog.

Je kunt denken: daden tellen meer dan woorden, dus wat is het probleem? Nou, woorden kunnen een hefboomwerking hebben op de impact die je maakt. Veranderingen gaan sneller als je meer mensen bereikt.

Met ons werk geven we hen als het ware een megafoon. We zorgen dat het verhaal er komt. Helder verpakt. Consistent gebracht. In woord, video en nieuwsreacties. Bij voorkeur gelinkt aan de actualiteit.Megafoon klinkt misschien schreeuwerig, maar het hele idee van een megafoon is dat je juist níet hoeft te schreeuwen om toch goed gehoord te worden.


Bureau voor Boegbeelden | infoThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.| Gevestigd te Schoorl, Noord-Holland | KVK 37136276 | Alle rechten voorbehouden aan Prominence PR | Privacy & anti-spam beleid