Skip to main content

Marieke Jansz

,,Ik werk heel graag met mensen die iets constructiefs en positiefs aan deze wereld hebben toe te voegen. Hen aanmoedigen en begeleiden om hun verhaal helder, moedig en krachtig naar buiten te treden, is waar ik met veel voldoening aan werk. Mijn roots liggen in dagbladjournalistiek (AD, NRC), mijn ervaring en kennis bestaat uit een uitgebreide mix van zichtbaarheid, journalistiek, PR, reputatie-management, storytelling, sprekerscoaching (TEDx), videomarketing en online contentmarketing. 'Hoe vang je op een positieve, authentieke manier de aandacht en hoe bouw je op die manier aan sterke, oprechte relaties?' is een vraag die mij steeds weer bezig houdt."

Marieke host de podcast Charisma voor ondernemers, waar ze interessante gasten interviewt over zichtbaarheid, charisma, spreken, de aandacht vangen, media, kwetsbaarheid en meer.   

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Denise Pellinkhof

,,Waar wil je bekend om staan? Het lijkt een simpele vraag, maar geloof me, heel veel directeuren en leiders hebben daar geen scherp beeld van. Als ik ze die vraag voorleg, zie ik ze in hun hoofd schieten en komt er een aarzelend en complex antwoord. Logisch, want de gedachte is vaak: 'als ik mijn werk heel goed doe, dan krijg ik vanzelf wel een kwaliteitskeurmerk achter mijn naam staan'. Wil je opvallen als boegbeeld en anderen meekrijgen in jouw gedachtengoed, dan is een scherpe positionering een must. Met meer dan 20 jaar ervaring in marketing, branding, personal branding, pr en zichtbaar leiderschap, zorg ik dat jijzelf én de rest van de wereld glashelder weet waar jij en jouw merk voor staan."

Naast het Bureau voor Boegbeelden is Denise eigenaar van Joy in Business en is ze te boeken als dagvoorzitter, gespreksleider en spreker.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Roland Volbeda

Roland is videograaf en maakt al jaren video's voor onze klanten. Een kei in techniek en in het neerzetten van een ontspannen sfeer tijdens het filmen. 

Patrick Boon

Patrick is onze vaste fotograaf en maakt sinds 2022 een deel van de portretten van cliënten, voor hun verhalen op Linkedin en website. Met oog voor de persoon én de omgeving.

Edo Landwehr

Edo is een zeer ervaren fotograaf en videograaf met wie we sinds 2022 samenwerken. Hij denkt graag en goed mee over zaken als presence en overtuigingskracht op beeld. 

Marit Stofberg

Marit is al jaren onze vaste designer en webmanager. Inmiddels heeft ze ook voor heel wat van mijn klanten logo's, beeld en branding verzorgd en mooie websites gemaakt.

Kim Luitjes

Kim regelt alles achter de schermen, zoals het 'onboarden' van nieuwe klanten, de facturatie en beheert de agenda. Een vertrouwd gezicht voor iedereen die een 'onboarding' beleeft in ons bedrijf. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Vraag een kennismaking aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Bureau voor Boegbeelden | infoThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.| Gevestigd te Schoorl, Noord-Holland | KVK 37136276 | Alle rechten voorbehouden aan Prominence PR | Privacy & anti-spam beleid